FEESTDAGEN HARTIG SNACKS

Worstenbroodjeskrans

Een feestelijke krans gemaakt van croissantdeeg, gevuld met cocktailworstjes en mosterdsaus.

croissantdeeg
worstenbroodjeskrans
Worstenbroodjeskrans
Worstenbroodjeskrans
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd Kook Tijd
24stuks 5minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
24stuks 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 225 graden / 200 hete lucht
  2. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier. Rol het croissantdeeg uit en maak alle driehoekjes los van elkaar.
  3. Laat de mini knakworstjes goed uitlekken in een vergiet. Leg op elk driehoekje een mini knakworst en rol op als een croissantje. Leg elk mini worstenbroodje in een cirkel op de bakplaat. Bestrijk alle worstenbroodjes met het geklutste ei. Bestrooi vervolgens met de sesamzaad.
  4. Bak de krans in de oven, voor 15 minuten. Leg de krans op een bord of plank, Serveer met een schaaltje saus.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.