BIJGERECHT HARTIG SNACKS

Pittig Cornbread

Een zonnig recept voor jullie, om de druilerige dagen mee door te komen.

Dit romige en luchtige maisbrood (cornbread) met bacon, kaas en pittige peper smaakt goed bij een kom soep, maar doet het ook goed bij de BBQ.

ENJOY!

Pittig Cornbread
Pittig Cornbread
Pittig Cornbread
Pittig Cornbread
Pittig Cornbread
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kwast de bak tray goed in met boter en bestrooi en met een beetje maismeel over de boden en zijkanten van de tray
  2. Verwarm de oven op 200 graden boven en onder warmte.
  3. Doe alle droge ingrediënten in een mengkom en roer dit met een houten lepel goed door. Voeg de geraspte kaas, peper, gebakken bacon stukjes en maiskorrels toe aan het meel mengsel.
  4. Klop met een garde in een andere kom de natte ingrediënten door elkaar, schep het maismengsel hier luchtig doorheen, verdeel het beslag over de bak tray en garneer met een paar plakjes Jalapeño. Bak in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
  5. Laat het cornbread na baktijd 10 minuten staan op een rooster. Snijd in gelijke blokken en geniet.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.