Hi foodlovers!
In de zomer zijn we veel onderweg, of gaan we er lekker op uit!
“Hoe heerlijk is het dan om je eigengemaakte frisse salade mee te nemen in je koeltas”.
Deze salade met quinoa, garnalen en romige avocado dressing is fris, en lekker light!
Wel even schudden voor gebruik! 🙂
Wijntip: Pinot Blanc
Enjoy!
Servings |
2personen |
Servings |
2personen |
- 1 komkommer gewassen in slierten als spagetti of geraspt (wel goed droog deppen)
- 1 winterwortel gewassen als spagetti of geraspt
- 1 bakje gekookte jumbo garnalen
- 150 g gekookte Quinoa naar keuze
- 1 krop Sla naar keuze
- voor de dressing
- 1 rijpe avocado
- sap van 1 limoen
- 2 el goede kwaliteit olijfolie
- 100 ml Griekse yoghurt
- 1/2 tl knoflookpoeder
- 1/2 tl zout
- 1/2 tl peper
Ingredients
|
- Zet alles klaar voor de salade en de dressing.
- Doe alle ingrediënten voor de dressing, in een hoge beker en mix met behulp van een staafmixer alles goed door elkaar.
- Kies een leuke pot uit, en vul de pot laagje voor laagje met de ingrediënten.
- Onderin gaat de dressing, vervolgens de, komkommer en wortel, garnalen, dan de quinoa, en je eindigt met de sla.
- Enjoy!
No Comments