finale selfie door Ryan :)
BLOG

Sander in de LG G5 Spoty finale

Hoi allemaal,

Tijdens de reclame op 24 Kitchen zagen wij Claartje Schröder reclame maken voor de LG G5 Spoty Award. Je kon er leuke prijzen mee winnen en wij dachten allebei, laten wij het eens proberen met onze foto’s.

Eenmaal achter de computer zagen wij dat er meerdere categorieën waren, People, into the Wild, Sport en voor ons natuurlijk Food.

Zowel Jacqueline als ik hebben een aantal foto’s ingestuurd en we dachten ach we zien wel. Een paar weken later krijgen wij beide een mailtje met het leuke bericht dat wij beide in de voorselectie zaten. Jacq en ik moesten ieder een filmpje maken waarin wij ons voorstellen en waarom wij fotografie zo leuk vinden. Na vele opnames is het gelukt en hebben wij de filmpjes ingestuurd.

[av_one_half first av_uid=’av-an319m’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=FRk5cnub79E’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-91wcm2′]

[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-7k0u2y’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=JXmvdXJoDuk’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-5jht62′]

[/av_one_half]

Een paar dagen later werd ik gebeld door Johan met de mededeling dat ik in de Halve Finale zat! Helaas zonder Jacqueline 🙁 Die zondag moest ik mij melden in Baarn voor de halve finale. Daar kregen wij de opdracht om een zomerse foto te maken in de categorie food. Gelukkig konden wij gebruik maken van de fijne locatie van Constan, een oud schoolgebouw waar hij zijn heerlijke CaramelZ maakt. Deze leuke ruimte is te zien vanaf 1:30.

[av_video src=’https://youtu.be/RH1k4PRw5uk’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-3izfei’]

Met Marjolein en Nellian

Met Marjolein en Nellian

Voor de halve finale heb ik een pasta vongole gemaakt, en met deze foto heb ik de halve finale gewonnen!

halve finale foto

 

Op naar de finale!

Zondag 17 juli was het zover, de finale! Hier moest ik het opnemen tegen de andere halve finalisten van de andere categorieën. Als opdracht kregen wij mee dat wij een foto in onze eigen categorie moeten maken die het thema “Life is good moments” uitstraalde. Hmmm lastig. Mijn gevoel van Life is good is eten delen met vrienden en familie, daarom dacht ik (thanks Jacq 🙂 ) aan een picknick of gezellig tafelen. Dankzij Esther van Brasserie de Boerderij  (te zien vanaf 1:40)[av_video src=’https://youtu.be/MtH21vARRB4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2x1th6′] hebben wij een leuk filmpje opgenomen in deze mooie locatie.

finale selfie door Ryan :)

finale selfie gemaakt door Ryan 🙂

finale - selfie

Tijdens de finale moest ik vertellen waarom ik mijn foto gemaakt heb en met welke doel. Nu zit er bij filmen veel wachten dus moest ik uiteraard een selfie maken voor de jury.

Nu heb ik helaas met mijn foto niet gewonnen, maar het was zo’n leuke en leerzame dag waarbij Jacq en ik hebben genoten van de gezelligheid Dank je wel mensen van Towel Media en LG.

Nu kan ik nog wel als publiekswinner gekozen worden, en hierbij heb ik jullie hulp nodig, stem daarom op mijn foto.

finale - foto

jacq en ik

jacq en ik na afloop

Bedankt en tot snel met onze andere foto’s en filmpjes.

Sander Damen

 

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.