LUNCH

Tosti meatball – meat the tosti

15 oktober 2016

Hi Lieve foodlovers,

Wil je eens iets anders dan een tosti ham kaas, probeer dan eens deze TOSTI MEATBALL,

Een te lekkere tosti meatball met een Italiaanse twist, ik zeg Sì. Lekker en makkelijk voor het weekend!

Tosti meatball

Tosti meatball


Tosti meatball
Tosti meatball - meat the tosti
Tosti meatball - meat the tosti
Recept Afdrukken
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de saus in een pannetje, voeg een schepje suiker toe en laat de saus een beetje inkoken op laag vuur.
  2. Verwarm de balletjes in de oven of een koekenpan en snij ze doormidden.
  3. Snij de ciabatta in de lengte doormidden, en bestrijk de buitenkant met een beetje olijfolie.
  4. Beleg de helften met een flinke laag kaas, de halve gehaktballetjes en schep er dan royaal de tomatensaus overheen en eindig met een paar basilicumblaadjes. Leg de bovenkant van de ciabatta voorzichtig op de tosti.
  5. Op een laat vuur bak je de tosti’s in een koekenpan met antiaanbaklaag gedurende 3 à 4 minuten per kant of totdat ze goudbruin zijn.
  6. Haal de tosti’s uit de pan en laat ze een paar minuten afkoelen voordat je de tosti’s serveert. Om het risico van uit elkaar vallen van de tosti te vermijden, kun je een houten prikker in het midden steken.
Recept Afdrukken
print het recept

1 Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.