Verwarm de oven op 200 graden hete lucht, Leg een bakpapier in de bak tray
Leg de stukken venkel, ui, appel, aardappel, en worstjes samen op de tray.
Doe de venkelzaadjes in een vijzel en maal ze fijn met de stamper. Drizzel de olie, de wijn en honing over het gerecht en bestrooi met venkelzaadjes, de verse oregano, peper en zout.
Bak de tray voor 30 tot 40 minuten in de oven, tussendoor wel even door elkaar husselen.
Haal de tray uit de oven, hak de venkel topjes fijn en strooi over het ovengerecht.
Enjoy
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
2 Comments
Sandra
10 februari 2022 at 17:37En de worstjes dan? Gewoon erop leggen neem ik aan?
Jacqueline Sluijter
10 februari 2022 at 18:37Hi Sandra,
Dat klopt ik heb het gelijk even aangepast. 🙂
Bedankt voor je bericht, geniet van het gerecht en een fijne avond gewenst!
groetjes,
Jacq