Hallo lieve foodlovers,
Gisteren heb ik jullie vast lekker gemaakt met deze vis taco’s?
Wil je ze ook eens proberen? dat kan, hieronder vind je een beschrijving hoe de vis taco moet maken, het is niet moeilijk, zo gepiept! Alle ingrediënten zijn overigens verkrijgbaar bij de Albert Heijn.
En weet je wat ik nou zo leuk vind aan deze vis taco’s, met je handen eten mag!!!
Knutsel je eigen vis taco in elkaar! 🙂
(Dit recept is overigens voor 2 personen)
- 400 g tilapiafilet of andere wit vis uit het koelvak
- 1 rijpe avocado in reepjes
- 1 limoen in partjes
- 1/2 stuk rode kool in dunne reepjes
- 2 lente-uitjes in dunne ringetjes gesneden
- 1 Jalopenopeper in dunne ringetjes gesneden
- 1 rode peper in dunne ringetjes gesneden
- 1 zakje pescado mexicana kruidenmix van mesa mexicana
- 1 pakje mini tortilla wraps (mesa mexicana)
- 1 flesje Tzatiki (yil'driz)
Ingredients
|
- Zo maak je het:
Snijd de vis in kleine blokjes strooi de kruidenmix er overheen en mix met je handen goed door elkaar.
Snijd ondertussen alle groenten en verdeel over wat schaaltje.
Bereid de mini wraps volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bak de visblokjes op hoog vuur bruin en gaar.
Zet alle ingrediënten op tafel samen met de mini wraps, en het bouwen van je vis taco’s kan beginnen, pak een mini wrap en begin met een beetje rode kool, blokjes vis, stukje avocado, pepertjes en saus.
Ook lekker met bijvoorbeeld een bonensalade!
Caramba wat zijn ze Lekker!
Wij hebben er een Tzatziki sausje overheen gedaan, dat smaakt lekker fris.
Enjoy!
2 Comments
Lourens Trimp
23 juni 2015 at 08:08Ziet er weer lekker uit ;-)!
Foodblabla
23 juni 2015 at 08:17Thx Lourens Trimp✌