DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT KINDEREN

Vissticks met yoghurtdiphomemade en lekker crunchy

[av_heading heading=’Crunchy Vissticks’ tag=’h2′ style=’blockquote modern-quote’ size=” subheading_active=’subheading_above’ subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av_uid=’av-2mdi3l’]
Hallo lieve foodlovers,
[/av_heading]

Crunchy Vissticks met dip

Crunchy Vissticks met dip

Als kind was ik er al dol op, vissticks. Toen uit het bekende kartonnen doosje met de kapitein erop en nu maak ik zelf, crunchy vissticks. De combinatie van het knapperige korstje samen met de zachte vis vind ik onweerstaanbaar lekker.

Neem er gewoon even de tijd voor, als je deze crunchy vissticks hebt geproefd, wil je ze nooit meer anders eten.

Zeer geschikt voor kinderen, want deze vissticks maak je zelf, zijn krokant omdat ze uit de oven komen en daarom een stuk gezonder dan de vissticks uit het bekende doosje.

TIP| “Ook lekker op een broodje!

 

Crunchy Vistticks

Crunchy Vissticks

Broodje krokante vissticks

Broodje krokante vissticks


crunchy vissticks
Vissticks, homemade en lekker crunchy
Vissticks, homemade en lekker crunchy
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
voor de saus
  1. Mix alle ingrediënten door elkaar en zet in de koelkast.
Voor de crunchy vissticks
  1. Verwarm de oven tot 225°C.
  2. Vermaal de chips tot kruimels, dit kan kort in een blender of met een vijzel. Het mag niet te fijn zijn en leg op een diep bord.
  3. Snij de visfilets in repen van circa 2 centimeter en bestrooi met peper en knoflookpoeder, wentel door de bloem. Klop de eieren los in een diep bord en haal de visstukjes door het ei, en wentel het door de chipkruimels en druk het stevig aan.
  4. Leg de vissticks op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven voor ongeveer 10 tot 15 minuten. Tussendoor een keer omdraaien.
  5. Eet de crunchy vissticks met de yoghurt dip en maak op smaak met de partjes citroen. De vissticks zijn ook heerlijk op een zacht vloerkadetje.

    Enjoy
Recept Afdrukken
print het recept

3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.