BIJGERECHT HARTIG LUNCH SNACKS VOORGERECHT

Crostini’s met verschillende toppings

11 april 2016
Crostini met verschillende toppings

Crostini met verschillende toppings

Hallo lieve foodlovers!

Geniet van deze stralende dag vandaag en maak het jezelf lekker makkelijk.

Kies voor crostini’s met vijf verschillende toppings, of maak je eigen creatie.

Enjoy.

Wijntip

Parra By the Grape Verdejo

”De mond vol van groene appels, kruisbes, citrus en zelfs asperges. Groene in dit geval. Want zo bio als het maar zijn kan.” – Harold Hamersma, wijnschrijver

Crostini met verschillende toppings

Crostini met verschillende toppings


Crostini’s met verschillende toppings
Crostini's met verschillende toppings
Crostini's met verschillende toppings
Recept Afdrukken
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snij het stokbrood in plakken en bak ze in de grillpan aan de snijkant, totdat ze een mooie grillstreep hebben. Laat ze afkoelen.
  2. Besmeer alle plakjes brood met de roomkaas, en beleg ze daarna met onder andere:

    Komkommer, munt en citroenrasp Ei met peper en zout en bieslook Blokjes tomaat en peper zout Frambozen, bessen, honing en nootjes Zalm met venkel of dilletopjes

    Of maak je eigen creatie.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.