Hallo lieve foodlovers!
Geniet van deze stralende dag vandaag en maak het jezelf lekker makkelijk.
Kies voor crostini’s met vijf verschillende toppings, of maak je eigen creatie.
Enjoy.
Wijntip
Parra By the Grape Verdejo
”De mond vol van groene appels, kruisbes, citrus en zelfs asperges. Groene in dit geval. Want zo bio als het maar zijn kan.” – Harold Hamersma, wijnschrijver
Porties |
4personen |
Porties |
4personen |
- 1 landelijk stokbrood
- 1 bakje roomkaas
- 1/2 komkommer in dunne plakjes
- 1 pakje gerookte zalm
- 1 hard gekookt ei in plakjes
- 2 tomaten in klein blokjes gesneden
- venkeltopjes of verse dille
- handje verse munt en bieslook
- 1 bakje frambozen en bosbessen
- honing
- peper en zout
- 1 citroen alleen de rasp van de schil
Ingrediënten
|
- Snij het stokbrood in plakken en bak ze in de grillpan aan de snijkant, totdat ze een mooie grillstreep hebben. Laat ze afkoelen.
- Besmeer alle plakjes brood met de roomkaas, en beleg ze daarna met onder andere:
Komkommer, munt en citroenrasp Ei met peper en zout en bieslook Blokjes tomaat en peper zout Frambozen, bessen, honing en nootjes Zalm met venkel of dilletopjes
Of maak je eigen creatie.
No Comments