BIJGERECHT HARTIG KINDEREN LUNCH SNACKS VOORGERECHT

Kerstboom van bladerdeeg | Hartig

15 december 2017

Hi foodlovers!

Het is bijna kerst, the most wonderful time of the year!

Deze hartige Kerstboom, gemaakt van roomboterbladerdeeg is zo gemaakt.

Lekker bij het kerstontbijt, brunch, lunch, of gewoon als snack.

TIP:

Maak ook eens een zoete variant, met als vulling Nutella en strooi er na afloop, lekker veel poedersuiker overheen.

Enjoy!

[av_one_half first av_uid=’av-868ckb’]

Kerstboom van bladerdeeg

[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-n3z3v’][/av_one_half]

[av_one_half first av_uid=’av-49ojsb’]

Kerstboom van bladerdeeg

[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-2ziljf’]

Kerstboom van bladerdeeg

[/av_one_half]

Kerstboom van bladerdeeg

Kerstboom van bladerdeeg


Kerstboom van bladerdeeg
Kerstboom van bladerdeeg
Kerstboom van bladerdeeg
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rol het bladerdeeg uit, halveer in 2 gelijke delen, en bestrijk om en om met de groene pesto en tomatentapenade. (zie foto)
  3. Leg de tweede plak bladerdeeg er bovenop.
  4. Maak met een mesje langs beide kanten inkepingen, van ongeveer 1 cm, (zie foto.)
  5. Draai elke reepje rond als een spiraal.
  6. Klop het ei los in een kommetje en bestrijk hiermee de boom.
  7. Zet vervolgens in oven en bak de kerstboom voor 15 à 20 minuten. (goed in de gaten houden)
  8. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.