BIJGERECHT FEESTDAGEN HARTIG KINDEREN LUNCH SNACKS VOORGERECHT

Kerstboom van bladerdeeg | Hartig

Hi foodlovers!

Het is bijna kerst, the most wonderful time of the year!

Deze hartige Kerstboom,  van roomboterbladerdeeg is zo gemaakt.

Lekker bij het kerstontbijt, brunch, lunch, of gewoon als snack.

TIP:

Maak ook eens een zoete variant, met als vulling Nutella en bestrooi met veel poedersuiker.

Enjoy!

[av_one_half first av_uid=’av-868ckb’]

Kerstboom van bladerdeeg

[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-n3z3v’][/av_one_half]

[av_one_half first av_uid=’av-49ojsb’]

Kerstboom van bladerdeeg

[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-2ziljf’]

Kerstboom van bladerdeeg

[/av_one_half]

Kerstboom van bladerdeeg

Kerstboom van bladerdeeg


Kerstboom van bladerdeeg
Kerstboom van bladerdeeg
Kerstboom van bladerdeeg
Recept Afdrukken
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rol het bladerdeeg uit, halveer in 2 gelijke delen, en bestrijk om en om met de groene pesto en tomatentapenade. (zie foto)
  3. Leg de tweede plak bladerdeeg er bovenop.
  4. Maak met een mesje langs beide kanten inkepingen, van ongeveer 1 cm, (zie foto.)
  5. Draai elke reepje rond als een spiraal.
  6. Klop het ei los in een kommetje en bestrijk hiermee de boom.
  7. Zet vervolgens in oven en bak de kerstboom voor 15 à 20 minuten. (goed in de gaten houden)
  8. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

3 Comments

  • Reply
    Sienie Phielix
    15 december 2017 at 17:50

    Ziet er lekker uit topkok

    • Reply
      Foodblabla
      15 december 2017 at 18:38

      Dankjewel Sienie Phielix fijne dagen!😘

  • Reply
    Kevin
    9 december 2022 at 14:25

    Ziet er super lekker uit! Ga ik zeker eens proberen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.