Meng in een kom, ketjap, honing, chilivlokken en knoflook door elkaar, leg de kippedijen hierin en laat 30 minuten marineren.
Zo heb jij de tijd om de rijst en groenten te bereiden.
Haal de kippedijen uit de marinade, (gooi marinade niet weg!) en bak ze in een hete koekenpan met wat olie voor 5 minuten per kant.
Doe de uien erbij bak even mee en voeg de rest van de marinade toe plus een scheut water, doe de deksel schuin op de pan en laat de kip nog 15 minuten sudderen op laag vuur.
Serveer de kip met rijst en groenten naar keuze, maak op smaak met peper en evt. een beetje zout, garneer met sesamzaadjes en lente ui.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
No Comments