BIJGERECHT DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT VOORGERECHT

Krielspiesjes met Spek & Crunchy Chorizo

Met het oog op de feestdagen maakte ik deze feestelijke spiesen met krieltjes, spek en Chorizo zo lekker heb je krieltjes nog nooit gegeten.

TIP ,Deze krieltjes kan je een dag van te voren voorbereiden en de andere dag bakken, dat is wel zo gemakkelijk.

Enjoy!

Krielspiesjes met spek en crunchy chorizo
Krielspiesjes met spek en crunchy chorizo

Krielspiesjes met spek en crunchy chorizo (3)
Krielspiesjes met Spek & Crunchy Chorizo
Krielspiesjes met Spek & Crunchy Chorizo
Recept Afdrukken
Porties Passieve Tijd
8spiesjes 30minuten
Porties
8spiesjes
Passieve Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Leg de plakjes Chorizo tussen 2 velletjes bakpapier op een bakplaat en bak de chorizo voor 10 minuten in de oven, haal uit de oven en laat afkoelen.
  3. Kook de krieltjes in water met zout voor 10 à 15 minuten gaar, giet af en houd apart.
  4. Maal in een keukenmachine of kruidenmolentje de chorizo fijn en vermeng het door de paneermeel.
  5. Snijd de plakjes ontbijtspek doormidden, wikkel de spek om de krieltjes, en rijg ze per 3 stuks aan de spiesen, en steek aan de uiteinden een takje rozemarijn in het krieltje.
  6. Bak de spiesen bruin en krokant in een koekenpan met olijfolie.
  7. Bestrooi de spiesen royaal met de crunchy fijngemalen Chorizo.
  8. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.