FEESTDAGEN HARTIG SNACKS

Madeleines met Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden

Madeleines hoeven echt niet altijd zoet te zijn“.

Met dit recept wil ik je laten proeven dat ze perfect smaken met Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden, en een leuke bijkomstigheid is dat ze erg makkelijk zijn om te maken.

Enjoy!

Madeleines met Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden
Madeleines met Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden

Madeleines met Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden
Madeleines met Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden
Madeleines met Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden
Recept Afdrukken
Servings Prep Time Cook Time Passive Time
10madeleines 5minuten 10 tott 15minuten 30minuten
Servings Prep Time
10madeleines 5minuten
Cook Time Passive Time
10 tott 15minuten 30minuten
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Verwarm de oven op 200 graden boven en onder warmte.
  2. Vet de vorm goed in met de boter, zo voorkom je dat de Madeleines blijven plakken.
  3. Roer in een kom alle ingrediënten, behalve de kaas goed door elkaar tot een dik beslag.
  4. Spatel de kaas erdoor, en schep kleine hoopjes beslag in de vorm, bak de Madeleines in het midden van de oven voor 10 à 15 minuten, totdat gaar en goudbruin van kleur zijn.
  5. Laat de Madeleines een paar minuutjes afkoelen, bestrooi e.v.t met nog meer kaas.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.