DOORDEWEEKS LUNCH

Omelet wraps met szechuan-peper

31 juli 2014

Hallo allemaal,

Het was weer een stralende dag vandaag!

Vanmiddag was ik samen met mij man in het park aan het lunchen, fijn hoor zo’n weekje vrij tussendoor, waarbij niks moet en alles mag.

Voor het eten vanavond had ik het erg makkelijk, we maakte namelijk heerlijke omelet wraps. We hebben meestal wel eieren in huis, dus omeletjes zijn zo gemaakt en je kan er eindeloos mee variëren, met de vulling bedoel ik. Voor vandaag hebben wij ze een Oosters tintje gegeven met Szechuan peper, koriander en een smaakvolle dipdressing.

Succes met het maken van deze makkelijke en overheerlijke rolletjes!

(lekker makkelijk voor doordeweeks, een soepje erbij is ook lekker)

Wat is Szechuan-peper?

Szechuan -peper heeft een geheel eigen smaak en geur die lastig met andere smaken te vergelijken is. Het is niet heet/pedis zoals de naam zou kunnen doen vermoeden, maar het heeft een aparte smaak die een vreemd, verlammend effect op de tong heeft. Een beetje alsof je met je tong een batterij aanraakt. Het geeft een smaakexplosie in je mond.

5123597034_c711a075a6_o

Omelet wraps met szechuan-peper
Omelet wraps met szechuan-peper
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kluts de eieren samen met de vissaus met een garde goed tot elkaar. Bak de omeletjes en laat ze wat afkoelen op een bordje. Snijd ondertussen de paprika, lente-ui, komkommer in hele dunne reepjes. Vul de omeletjes met de sla, groente reepjes, een paar garnalen, flink wat koriander, wat munt blaadjes en bestrooi met de gemalen Szechuan-peper. Maak er rolletjes van en serveer met de oosterse dip!

    Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.