Yes! het wordt heerlijk warm de komende dagen, en de barbecue kan weer aan!
Laten we hamburgers gaan bakken, maak bijvoorbeeld deze miniburgers, ze zijn heerlijk light en zeer geschikt als klein hapje, en ook de kinderen zullen hier van smullen!
One Bite Mini Burgers met Bloombites zijn “te lekker!’
“Wist je trouwens dat je de bloombites gewoon bij de Intratuin kunt kopen, ze zijn erg mooi doen het heel erg goed op het terras!
Geniet van de zon, en de burgers!
fotografie Sander Damen www.creativephoto.nl | koken en stylen Jacqueline Sluijter
- 300 gram rundergehakt (geen magere)
- 1 ui fijn gesnipperd
- 1 el worcestersaus
- 2 tl gladde mosterd
- peper en zout
- olijfolie
- boter
- rucola
- kastanjechampignons in kleine plakjes gesneden
- 1 potje paddenstoelentapenada bij AH verkrijgbaar
- 1 zak minibroodjes
- bloombites www.bloombites.nl
Ingredients
|
- Meng het gehakt, ui, worcestersaus, mosterd en wat zout en peper door elkaar en maak hier kleine burgers van.
- Bak de burgers op de grillplaat of in de pan bruin en gaar. Bak in dezelfde pan, zonder af te wassen, de kastanje champignons in een klein beetje boter tot ze een mooie kleur hebben.
- Snijd in de tussentijd de broodjes doormidden, rooster ze eventueel kort op de grillplaat en besmeer ze met de paddenstoelen tapenade. Leg de burgers op de tapenade en bedek ze met de champignons, rucola en als laatste de bloombites dit maakt het geheel helemaal af.
En natuurlijk eet je dit met je handen. Enjoy!
No Comments