BIJGERECHT HARTIG SNACKS

Patatas bravas| met pittige saus

Hallo lieve foodlovers!

Ik wens jou een Happy Weekend!

Patatas bravas met een pittig sausje de snack waar je vast iedereen heel erg blij mee gaat maken.

Wij zijn dol op deze snack. 😉

Enjoy!

patatas bravas

patatas bravas

patatas bravas

patatas bravas


patatas bravas
Patatas bravas|tapas|
Patatas bravas|tapas|
Recept Afdrukken
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Was de aardappels, laat de schil eromheen en kook ze voor 10 minuten.
  3. Meng voor de saus de mayo samen met de hot saus, knoflookpoeder, paprikapoeder en een paar eetlepels water door elkaar.
  4. Giet de aardappels af en snij in stukken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel er flink wat olijfolie overheen, zorg er wel voor dat alle aardappelstukjes bedekt zijn met olie.
  5. Bak in de oven voor ongeveer 30 minuten, totdat ze mooi bruin en knapperig zijn.

    Bestrooi met grof zeezout, en serveer de patatas met de saus en Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

7 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.