BIJGERECHT HARTIG SNACKS

Patatas bravas| met pittige saus

7 mei 2016

Hallo lieve foodlovers!

Ik wens jou een Happy Weekend!

Patatas bravas met een pittig sausje de snack waar je vast iedereen heel erg blij mee gaat maken.

Wij zijn dol op deze snack. šŸ˜‰

Enjoy!

patatas bravas

patatas bravas

patatas bravas

patatas bravas


patatas bravas
Patatas bravas|tapas|
Patatas bravas|tapas|
Recept Afdrukken
Ingrediƫnten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Was de aardappels, laat de schil eromheen en kook ze voor 10 minuten.
  3. Meng voor de saus de mayo samen met de hot saus, knoflookpoeder, paprikapoeder en een paar eetlepels water door elkaar.
  4. Giet de aardappels af en snij in stukken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel er flink wat olijfolie overheen, zorg er wel voor dat alle aardappelstukjes bedekt zijn met olie.
  5. Bak in de oven voor ongeveer 30 minuten, totdat ze mooi bruin en knapperig zijn.

    Bestrooi met grof zeezout, en serveer de patatas met de saus en Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

5 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.