Breek de 5 eieren in een mengkom, giet er een scheut koffieroom bij, en klop met een garde luchtig door elkaar, maak op smaak met peper en zout.
Verhit wat olie of boter in de koekenpan en bak hierin al roerend het roerei voor ongeveer 2 minuten en haal de pan van het vuur.
Snijd de tijgerbollen open en besmeer royaal met roomkaas, beleg iedere bol met roerei, zalmsnippers en garneer met bieslook en naar smaak nog wat peper.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
No Comments