FEESTDAGEN LUNCH

Tijgerbol Roerei Roomkaas & Wilde Zalm.

Paas Brunch Tip, een lekker bol belegd met roerei en wilde zalm, als je het mij vraagt “The Perfect Match Made in Heaven”.

Enjoy!

Tijgerbol Roerei  Roomkaas & Wilde Zalm
Tijgerbol Roerei Roomkaas & Wilde Zalm
Tijgerbol Roerei Roomkaas & Wilde Zalm.
Tijgerbol Roerei Roomkaas & Wilde Zalm.
Tijgerbol Roerei Roomkaas & Wilde Zalm.
Recept Afdrukken
Servings Prep Time Passive Time
4personen 5 minuten 10 tot 15minuten
Servings Prep Time
4personen 5 minuten
Passive Time
10 tot 15minuten
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Breek de 5 eieren in een mengkom, giet er een scheut koffieroom bij, en klop met een garde luchtig door elkaar, maak op smaak met peper en zout.
  2. Verhit wat olie of boter in de koekenpan en bak hierin al roerend het roerei voor ongeveer 2 minuten en haal de pan van het vuur.
  3. Snijd de tijgerbollen open en besmeer royaal met roomkaas, beleg iedere bol met roerei, zalmsnippers en garneer met bieslook en naar smaak nog wat peper.
  4. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.