NAGERECHT

Yoghurt met honing, granaatappel en pistachenootjes

24 juni 2014

De zoete verleiding!

Een hapje van dit overheerlijke sexy toetje en je bent gelijk verkocht. Ik maak dit toetje regelmatig voor vrienden of gewoon voor ons zelf!

En geserveerd in een leuk glas ziet het er ook nog eens super verleidelijk uit!

Foto door Sander

 

FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter | fotografie door Sander Damen © Foodblabla
Yoghurt met honing, granaatappel en pistachenootjes
Yoghurt met honing, granaatappel en pistachenootjes
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Neem twee glazen en doe wat van de honing onder in elk glas, Je wilt dat er een laagje in zit maar niet teveel anders wordt het erg zoet.

    Doe de yoghurt en de slagroom met het rozenwater samen in een kom en klop tot het iets dikker wordt. Je wilt het niet te dun anders zakt het meteen door de honing heen naar beneden.

    Lepel het mengsel voorzichtig bovenop de honing.

    Voeg een volgend klein laagje van honing toe bovenop de yoghurt en lepel hier de granaatappel en de pistache bovenop.

    Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.