HOOFDGERECHT LUNCH WEEKEND

Flammkuchen peer, kaas en noten

Deze flammkuchen maken wij regelmatig op onze kamado BBQ, hij is dan binnen een paar minuten gebakken. In de oven is deze flammkuchen klaar in 10 tot 15 minuten, peer, gorgonzola en walnoot is echt een super lekkere combinatie, geniet ervan!Wat is jullie favoriete combinatie? Liefs,Jacq

Flammkuchen peer, kaas en noten
Flammkuchen peer, kaas en noten
Flammkuchen peer, kaas en noten 02
Flammkuchen peer, kaas en noten
Flammkuchen peer, kaas en noten
Recept Afdrukken
Servings
2personen
Servings
2personen
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden boven en onder warmte of 200 graden hete lucht.
  2. Rol het bladerdeeg uit en leg op een bakplaat, laat het papier eronder, die zorgt ervoor dat de flammkuchen niet blijft plakken na het bakken.
  3. Besmeer met crème fraîche, beleg met plakjes peer, stukjes gorgonzola, bestrooi met walnoten en peper. Bak de flammkuchen voor 10 tot 15 minuten in de oven. Garneer met verse tijm of rucola sla.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.