Deze flammkuchen maken wij regelmatig op onze kamado BBQ, hij is dan binnen een paar minuten gebakken. In de oven is deze flammkuchen klaar in 10 tot 15 minuten, peer, gorgonzola en walnoot is echt een super lekkere combinatie, geniet ervan!Wat is jullie favoriete combinatie? Liefs,Jacq
Verwarm de oven voor op 220 graden boven en onder warmte of 200 graden hete lucht.
Rol het bladerdeeg uit en leg op een bakplaat, laat het papier eronder, die zorgt ervoor dat de flammkuchen niet blijft plakken na het bakken.
Besmeer met crème fraîche, beleg met plakjes peer, stukjes gorgonzola, bestrooi met walnoten en peper. Bak de flammkuchen voor 10 tot 15 minuten in de oven.
Garneer met verse tijm of rucola sla.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
No Comments