Dit is een lekker en een klein taartje voor bij de koffie of als dessert met een bolletje citrus ijs. En ze zijn klaar in 15 a 20 minuten!
Zo maak je ze:
Verwarm de oven op 200 graden.
Ontdooi de bladerdeegplakjes (aantal naar eigen keuze)
Steek er mooie rondjes uit, dit doe je het makkelijkst met een uitsteekring.
Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en leg er dakpansgewijs de dunne plakjes mango op, bestrijk de randje met wat geklutst eigeel.
Bak ze in de oven voor ongeveer 10 minuten, haal uit de oven en strooi er wat suiker overheen en zet nog eens terug in de oven voor 5 minuten totdat ze mooi goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen en bestrooi ze met de kokos en limoenrasp.
Enjoy!
fotografie Sander Damen | www.creativephoto.nl
- 1 mango
- 1 pak roomboterbladerdeeg ontdooid
- een beetje kristalsuiker
- 1 geklutst ei
- kokosrasp
- limoenrasp
Ingrediënten
|
1 Comment
Ria Sluijter
19 januari 2015 at 20:19Wat een lekker taartje..xx