Soep kan altijd!
Deze soep met heel veel groenten en heerlijk gevulde tortellini met kaas is hartverwarmend, en makkelijk om te maken.
Enjoy!
Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
3 tot 4personen | 10 minuten | 10minuten | 20 tot 30minuten |
Servings | Prep Time |
3 tot 4personen | 10 minuten |
Cook Time | Passive Time |
10minuten | 20 tot 30minuten |
- 1 sjalot in ringetjes gesneden
- 1 teen knoflook fijgehakt
- 2 el olijfolie
- 2 stengels bleekselderij gewassen in plakjes gesneden
- 1 mini bloemkool gewassen in roosjes gesneden
- 1 mini broccoli gewassen in roosjes gesneden
- 1 winterwortel gewassen geschild in plakjes gesneden 1/2 cm
- 1 grote aardappels vastkookend geschild en in blokjes gesneden
- 150 g diepvries tuinerwten
- 1 1/2 L groentebouillon
- 1/2 bosje selderijblad fijngehakt, houd een beetje apart voor garnering)
- 80 g tortellini ai formaggi Grand'Italia
- zwarte peper uit de molen
Ingredients
|
- Verhit een soeppan met 2 el olijfolie.
- Voeg de sjalot en knoflook toe fruit voor 1 minuut, voeg de rest van de groente plus het deel gehakte selderij, bak nog voor 1 a 2 minuten al roerend op zacht vuur.
- Blus af met de groentebouillon , breng aan de kook en laat alles voor ongeveer 8 tot 10 minuten koken, de groenten moet niet te papperig worden.
- Kook ondertussen in een ander pannetje de tortellini in kokend water al dente, giet af en roer ze voorzichtig door de soep.
- Schep de soep in kommen en garneer met de gehakte selderij en zwarte peper uit de molen, en serveer met een lekkere dikke plak brood.
- Enjoy!
No Comments