BIJGERECHT DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT VEGETARISCH GERECHT

Geroosterde Bloemkool/Broccoli steaks met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

20 maart 2020

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Een heerlijk smaakvol en gezond recept past daar goed bij.

Bloemkool en Broccoli uit de oven met een pittige Kaas wie wil dat nou niet!

Als je de groenten roosterd in de oven krijgt het nog meer smaak.

Geroosterde Bloemkool/ Broccoli steaks met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Geroosterde Bloemkool/ Broccoli steaks met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Geroosterde Bloemkool/Broccoli steaks met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Geroosterde Bloemkool/Broccoli steaks met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Recept Afdrukken
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 tot 185 graden hete lucht.
  2. Meng de olie, kerrie en knoflookpoeder door elkaar tot een marinade, besmeer de plakken groenten met deze marinade, maak verder op smaak met peper en een beetje zout.
  3. Leg de plakken groenten op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de groenten voor 25 tot 30 minuten in de oven.
  4. Garneer de geroosterde groenten met de geroosterde pijnboompitten, en bestrooi met peterselie en de Parmezaanse kaassnippers.
  5. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.