Zorg goed voor jezelf en elkaar!
Een heerlijk smaakvol en gezond recept past daar goed bij.
Bloemkool en Broccoli uit de oven met een pittige Kaas wie wil dat nou niet!
Als je de groenten roosterd in de oven krijgt het nog meer smaak.

Geroosterde Bloemkool/ Broccoli steaks met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Servings |
4personen |
Servings |
4personen |
- 1 kleine bloemkool gewassen en in plakken gsneden, 2 cm dik laat de staal eraan!
- 1 kleine broccoli gewassen en in plakken gesneden laat steel eraan.
- 3 el olijfolie
- 1 el kerriepoeder
- 1 el knoflookpoeder of 1 teen knoflook geperst
- peper / zout
- voor de garnering
- 50 g pijnboompitten geroosterd
- 50 g Parmezaanse kaas snippers Parrano
- 1/2 bosje verse pterselie fijngehakt
- olijfolie
Ingredients
|
- Verwarm de oven op 180 tot 185 graden hete lucht.
- Meng de olie, kerrie en knoflookpoeder door elkaar tot een marinade, besmeer de plakken groenten met deze marinade, maak verder op smaak met peper en een beetje zout.
- Leg de plakken groenten op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de groenten voor 25 tot 30 minuten in de oven.
- Garneer de geroosterde groenten met de geroosterde pijnboompitten, en bestrooi met peterselie en de Parmezaanse kaassnippers.
- Enjoy!
No Comments