SNACKS ZOET

Meringue kisses

19 januari 2015

Zoeter dan zoet zijn deze kleine zoete kusjes, want zo noem ik ze!

meringues-with-sparkles

En ik heb ze dan eindelijk gemaakt meringue –schuimpje(kisses)Het is wel even oefenen, maar zeg nou zelf ziet er toch leuk uit! Ik vind ze persoonlijk te zoet, maar ik snap wel als je een zoetekauw bent je hier erg graag je tanden in zet.

Een zoet schuimpje  met vanillesmaak krokant van buiten en een beetje zacht van binnen.

Versier ze met krokante strooidecoratie of dip de onderkant in gesmolten chocola…leef je uit! alle variaties zijn mogelijk..

Leuk om te maken en  lekker om te eten, ze smelten op je tong.

“Daarna wel goed je tanden poetsen.”

Enjoy!

meringues

 

Meringue kisses
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 100 graden Klop de eiwitten in een schone kom stijf met de mixer Klop de suiker erdoor Wil je de meringue een kleurtje geven, doe er dan een drupje kleurstof bij. Doe het mengsel in de spuitzak Spuit bolletjes van ongeveer 2cm groot Schuif de merengue in de oven voor 30-40 minuten(op 90a100 graden) je kan checken of ze goed zijn als ze aan de onderkant droog zijn of door gewoon te proeven!! Even laten afkoelen….

    Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.