Verwarm de oven op 200 graden hete lucht. Bekleed een bakplaat met bakpapier
Meng in een grote kom de honing, olijfolie, sriracha mayo, sojasaus, peper door elkaar.
Voeg de stukjes bloemkool toe, roer goed door, zorg ervoor dat dat alle stukjes bloemkool voorzien zijn van een laagje saus.
Leg de bloemkool op de bakplaat, en bak voor 30 minuten in de oven totdat de bloemkool gaar is (tussendoor 1 keertje omscheppen). Bestrooi met bieslook of lente ui.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
2 Comments
Marijke Luijks-Brands
1 juli 2021 at 17:52Heerlijk!!!
Sylvia bedankt voor de tip1
Geert
15 oktober 2022 at 18:53Fantastisch recept! Bedankt!